Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Sheepy | February 21, 2019 | The Way We Play

Sheepy

4 years ago

Sheepy
Sheepy

Som en valp i de här färgerna. Det är så märkligt hur lite lantlig jag känner mig så fort jag får på mig päls. Jag vet att jag sagt det förr men nu börjar nästan den monokroma beiga stilen gå lite för långt. Får fundera på hur man kan blanda lite mer kolörer innan våren tar tag i mig. Här har jag Ull byxa från H&M premium, vit tröja Toteme, Pull ons Céline, halsduk Arket och jacka Stylein.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com