Jamas all day

5 years ago

Jamas all day
Jamas all day

Det här setet från A Part of the art i färgen  Dusty pink och är lika gångbart hemma som pyamas som på sommarpromenaden med ett par sandaler.

det är en sådan klassisk look att kunna varva från jobb till fest med hjälp av lite klackar och assessorer. Själv längtar jag efter att skrida runt på verandan i dom här.

Ni hittar dem på www.apartoftheart.com

Lisa · 5 years ago
Suck, reklam?! :(

Saman · 5 years ago
Så mycket reklam. Och så tillrättalagt...

Julia Brukroken · 5 years ago
Det går bra att sluta läsa för det är så fiffigt med Bloggar att man helt frivilligt kan sluta gå in och titta , ett tips bara.

Julia Brukroken · 5 years ago
Suck tight back at ya! Det går bra att sluta läsa för det är så fiffigt med Bloggar att man helt frivilligt kan sluta gå in och titta , ett tips bara. Hej!

Lisa · 5 years ago
Men suck! Sluta läs då! Jag gillar bloggen!

Jenny · 5 years ago
Instämmer! Tusen tack för att du delar med dig Julia, sååå fin blogg. Fortsätt <B

Camilla · 5 years ago
Det är väldigt tydligt vad som gäller för denna sortens inlägg numera. Många har också vant sig vid att det tydligt markeras när inlägg av denna typ är samarbeten i syfte att marknadsföra en produkt, och det känns vilseledande och lite tråkigt när det inte gör det när syftet är uppenbart. https://www.konsumentverket.se/for-foretag/marknadsforing/marknadsforing-i-sociala-medier-och-bloggar/

Eva · 5 years ago
Julia, keep up the good work, tycker Du har en jättefin och inspirerande blogg. Älskar Din stil och lite tips på fina produkter och annat är bara nice när det kommer från en sån stylish person som Du. Hälsningar, /Eva

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]