Weekend

3 years ago

Weekend
Weekend
Weekend
Weekend

Tjuvstart. Jag måste säga att jag nu kan klassa mig till tjuvstartarnas tjuvstartare. Vi åkte till Brisax som kan vara lite av helvetet på jorden men också lite av en julälskares svarta hemlighet. Där finns allt i äkta amerikans ära. Det är plastigt, blinkigt, varmt och hohohohho överallt. Men om man rotar lite i gömmorna finna även svensk markslöjd, fin fina julstjärnor och alla små gulliga pyntdetaljer man kan tänka sig. Vi skaffade ljusslingor i “gran” till balkong och trappräcke. Det får åka upp till advent men jag tror mysfaktorn kommer bli total. Sen så köpte vi glögg (som vi inte öppnat) men ställde i kökshyllan för allmän beskådning. Jag hade bara varma och slappa kläder som något stackars får behövt offra pälsen för och sen drack jag litervis med Christmas te och läste böcker som om vi redan hade jullov. Den här boken är en så spänning- trigger att den nästan inte gå att lägga ned.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com