Kidsfriendly

5 years ago

Kidsfriendly
Kidsfriendly
Kidsfriendly
Kidsfriendly

Det här med att ha vänner som blir så fint vänskapliga med varandra och samtidigt slänger in urhärligt ungar som på det tycks ha askul tillsammans. Det är fint verkligen. Jag tycker i allmänhet att det är trevligt när folk dimper in och bara blir kvar hela dagen, men då ska man ju ha ett flöde. Gärna ett flöde som man synkar in i ihop. Med det menar jag inte att det behöver vara lungt eller ordnat eller så utan bara att man är lite på samma våglängd. De här två vännerna och våra kids flyter lite i ett sånt flow. Dom bråkar lite på samma sätt, kramar och leker med lite samma ljudnivå och deras mammor kan jag gärna spendera några halvår ihop typ.

 

 

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]