Biggest dream

3 years ago

Biggest dream
Biggest dream
Biggest dream
Biggest dream
Biggest dream

Vi har bestämt oss. Vi ska äntligen försöka ge oss på att realisera en gemensam livsdröm. En dröm som säker delas med en hejdundrandes massa andra. Vi har börjat undersöka hur vidare vi kan skaffa oss det där landstället på Gotland inom några årsramar. Det känns helt magiskt att ha haft snacket, drillat på detaljerna, bollat för och nackdelar och sen bara enats om att det kanske blir det bästa vi gör. Nu börjar ju som alltid långt innan något är klart den evighetslånga pinterest perioden. Det finns inget ljuvligare tycker jag. Titta så fint det startat i inspirationsflödet.

Gabriella · 3 years ago
hej har en jättekonstig fråga..du behöver inte svar såklart men jag är precis fyllda 20 och läser vissa bloggar här och några andra och jag undrar bara hur ni alla ni bloggare har råd med allt? stora hus, dyra märkeskläder..sommarhus..blir helt stressad, hur ska man kunna uppnå allt detta med ett vanligt jobb?

Julia Brukroken · 3 years ago
Hej Jag tycker inte alls att det var en konstig fråga. Utan snarare ett sunt och viktigt resonemang. När jag var 20 år så bodde jag själv I en andrahandlägenhet I närheten av Älvsjö och hade knappt råd med Schampoo. Sen började jag studera på lärarhögskolan och då fick jag bomma cigg, tigga öl och koka väldigt mycket gryta för att veckorna och pengarna till studielitteraturen skulle räcka till. Jag tog min univeristetsexamen när jag var under 25 vilket gjorde att jag snabbt kunde börja jobba med det jag utbildat mig till, sen dess har livet varit lite lättare ekonomiskt. Jag inveseterade I en bostadsrätt med hjälp från min mor med handpenning och sen har jag förvaltat mina bostadsaffärer på ett sätt som hjälpt oss vidare. Jag köper visserligen nuförtiden dyra saker men tror på kvalité och långsiktigthet. Jag älskar H&M och andra kedjor som gör snygga väldressade varianter på allt man kan tänka sig. Jag har ett vanligt jobb, men jag har en sambo som också jobar heltid och är egen företagare och vi tillsammans bygger upp spar - drömmar och investeringsmöjligheter. Du kan helt slappna av, jag är 14 år äldre än du och hade inte för mitt liv trott att jag redan vid 30 skulle kunna ha den här drömmen om sommarhus. Jag hoppas att jag kan nyansera bilden av livet men jag förstår även din känsla av "hur är det möjligt". Kram Julia

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com