Moreno

4 years ago

Moreno
Moreno
Moreno

Jag är verkligen super petig när det kommer till doft. Sådär picky verkligen. Så oftast skaffar jag samma uppsättning av parfymer och doftsinnet som vanligt – ordningen orubbad så att säga. Dofter för mig är också att komma hem. Men så såg jag att Jennie Hammar (som jag via hennes blogg vet använder lite lika parfymer som jag till vardags lanserar doftljus) jag kunde inte hålla mig. Smidigt beställde jag från Californien (vilket kändes jättelyxig) och sen betalade jag med Swish. Hela familjen gillar dofterna och ikväll blev jag tillockmed sugen på spa bad ritual i källaren och en kopp te trots 25 grader ute. Mkt gott betyg och BRA jobbat Jennie!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com