Quilted combatmode

5 years ago

Quilted Combatmode
Quilted Combatmode
Quilted Combatmode

Vilket vinterväder vi fick till sist. Jag har inte insett att det där med snörika jular visst finns – men att dom aldrig kommer innan februari. Har det inte alltid varit så de senaste 10 åren bara att vi försöker hänga kvar vid idén om en vit jul? I vilket fall så kändes det av den anledningen helk ok att köpa en vinterjacka nu när säsongen “ska vara över”. Jag köpte en lång , damig och alldeless underbar kimonolikande kappa från Rodebjer. Den får mig att vara varm, lite elegant och kvinnlig på sammagång. Vilket brukar kännas som en omöjlighet när det kommer till vinterkläder.

Min bror sa att jag såg ut som farmor… kan vara så också.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com