Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Granny glam | March 9, 2018 | The Way We Play

Granny glam

5 years ago

Granny glam
Granny glam

Nu när vi har trägolv, vindpustande golvkyla, trappspring och “in och ut till brevlådan” vändor som en del av vardagsmyset så investerar jag plötsligt i tofflor. Som en liten tant. Jag har dessutom bara köpt tofflor med pälsfluff i eller på. Jag är egentligen en barfotatyp, strumpor kan vara det värsta jag vet. Att tvingas ned i strumplästen är något av en förnedrande upplevelse (om man får ta i). Halva känslan sitter i det där man gror ned, får stabilitet och styrka av , klivet. Iom att det nästan är omöjligt att gå runt barforta numera utan att riskera en “blåtå” så löste sig allt så fiffigt med ett par Princeton från Gucci. Säg hej till min nya tant era, den lär blomstra framöver.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com