Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Rip off | September 15, 2017 | The Way We Play

Rip off

5 years ago

Rip off
Rip off
Rip off

Eller Rip off eller Rip off, jag vet inte om det är så man kan kalla det när original idén är från Totéme och kostar närmare 4000. Då är den här “Budget” varianten från Hm Exklusive kostar 900 kr. Jag älskar att den har formade linjesömmar som skapar en textur och lite “Flöde” i tröjan. Den finns i alla fall på Hm nu och är väldigt mjuk men framför allt varm. PLus att jag ser rätt liten och kort ut, vilket är nått nytt. Hett tips

Ikväll ska jag träffa något av ett Power team på bubbel. Får både Lina och Malin som fredagssällskap. Ni hittar båda deras bloggar här på TWWP.  Men mer om det senare med lite mer inspirerande glitter pics tror jag.

 

 

Josefin · 5 years ago
Hej Julia! Tycker mig se ett par snygga gucci-loafers i spegeln? Har du lust att berätta lite hur de är i modellen.. tror äntligen jag ska slå till på ett par som man kan "fälla ner" hälen på men är lite nojig för att de blir för slappa i skinnet med tiden. Jätte tacksam för svar. Tusen tack för en bra och otroligt inspirerande blogg! Ha det fint, Josefin

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com