Weekend

7 years ago

Weekend
Weekend
Weekend
Weekend
Weekend
Weekend

Hej allihop!

Vilken helg. Vilken satans kvinnohelg. Ber om ursäkt för bildkvalliten men så är det just nu. I fredags firade jag två färdigskrivna och materialklara föreläsningar. heja mig och allt viktigt jag gör för utbildnings Sverige. Sen träffade jag en av mina närmsta och äldsta vänner på lite Cava. Vi hade sånt där skrattskvaller som gör att man drar ut på träffa precis på håret för länge och att man får gratis knipövningar. You know.
Sen hem och träffa min stackars Sambo som jag inte sett på en vecka. Chark, skratt och play ketchup tills han typ somnade på mig i soffan medens jag pratade om solförmörkelser, ubåtar, manshat, menshat och ev nya taklampor – Högt och lågt.

På lördagen hade jag dagsdate med Lina. Det var också sådär larvigt härligt. Det är nått med Lina som nästan avväpnar en. Det är så avslappnat och chosefritt så det känns som en gammal syrra typ. plus att hon är sådär bohem snygg med två kids , hund och fulparkerade bilar. Vi gick ju självklart och spanade på APARTMENT STOCKHOLM
I samarbete med Walles & Walles, Dusty Deco samt Stella Polaris Antiques.
En studiolägenhet belägen i det gamla bageriet i en av Stockholms mest välkända fastigheter, Laurinska huset. Allt var magiskt.

På kvällen svassade jag iväg på en födelsedagsfest som var så rolig att jag helt glömde bort att fota. Så ni får en vanlig hallselfie innan jag kom till partyt, som plåster på såren.

Söndagen blev familj, familj, familj, Power Naps och en stor lasagne för att täppa till fettdepåerna.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]