Taxfree

4 years ago

Taxfree

Arlanda har steppat upp lite när det kommer till utbud på taxfreen. Jag gillar att lyxa till det med sånt man vet man kommer köpa lite senare och lite dyrare. Jag satsade på riktigt bra bas. Le nuit, nattkräm från Chanel som gör underverk, “plumpar” huden under natten så när man lägger på serum på morgonen känns man nästan rynkfri.

Även en CC créme från Chanel som täcker utan att det ser foundationaktigt ut.

Sen för att täcka rejält dubbla klassiker i touche éclait från YSL – man behöver så lite och det händer så mycket!

Slutligen en riktig återvändare, min sensommar älskling Do Son från Diptyque. Doftar Tuberose, trä, apelsinblom och lite jasmin. Tack för mitt livs första härliga taxfree upplevelse. (Pga egentid säkert!)

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com