Weekend

6 years ago

Odramatiskt

Det var en av de lugnaste och vara nära varandra helger vi upplevt som familj. I fredags fick jag släppa iväg John på festligheter och jag och Harry hängde hemma. Jag längtar så efter honom i veckorna och vill lyfta rutinerna på helgen. Det är magiskt att man kan diska, äta och läsa ihop och ha dubbelt utbyte. Sen sov han i sitt nya rum och jag somnade framför tv:n. I lördags heldag med min Sofia och hennes Hugo. Frulle, rum för barn på Kulturhuset och shopping när kidsen sov i vagnen. Söndagen var familjefällan med glöggfesten och julmusik. Mer om julpynt får ni senare. Jag kände att jag kunde andas utåt för första ggn denna månad. Jag typ kort-andas inåt för det mesta. Jag måste tråna på att lägga bort, släppa det som  inte är viktigt. Köpte Ninas Åkesrams bok “Meningen med hela skiten” och hoppas det kan ge lite konkreta tips. Ser galet mkt fram emot Julen

 

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com