Horror

7 years ago

Döden i grytan

Alltså varför har ingen varnat mig? Den intensiva mamma chocken som slog till vid tremånaders vaccinationen hade jag velat bli informerad om. Harry fick dels påfyllning av sin rota men sedan dessa (livsviktiga dock) två sprutor i benet mot allt vi såklart önskar honom vaccinerad emot men ändå. Första sticket var “ok”, han blev rädd, illröd och skrek ett skrik jag aldrig hört förut. Men när man tröstat, sagt att allt blir bra, sätter honom i knät igen, han tittar upp i mina ögon och DÅ sticker dom igen. Nää för fan det kändes som övergrepp. Fy vilken kalldusch. Dessutom ska man ju hålla sig kolugn och allt eftersom mitt påslag skrämmer honom. Därefter fick jag trösta, amma och hjälpa honom att somna i vagnen. Gick hem genom ett mörkt Södermalm och grät, alltså tystgrät för mig själv…. Sen kom febern. Och gråten. Han grät och grät och grät. Tills febern steg till en höjd då han mest låg och flåsa som en schäfer. Men ett och ett halvt dygn senare pigg som en lärka och sig själv igen.

Men jag ja jag säger då det. Stålsätt er och var redo. Låt dom sova länge och mata innan. Det önskar jag att jag hade hunnit nämligen. Phust

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com