Har du för lite tid?

2 weeks ago

Har du för lite tid?

Reklam för egen verksamhet

Imorgon, söndag, ordnar Friday Lab ett testlabb för er som är nyfikna på Friday Lab och som dessutom vill se över er tidsanvändning. Workshoppen (du behöver inte ha på kameran om det känns jobbigt) går ut på att reflektera kring vilka små justeringar du kan göra som leder att du får mer tid över till det du verkligen vill ha tid för.

Så här i novembermörkret är det kanske svårt att föreställa sig att man kan gå mer energi av att sitta framför en skärm, men det händer altid något fint när ett gäng kvinnor samlas och byter erfarenheter och tankar. Häng på! Klockan 19 om du befinner dig i Sverige, 20 i Finland, 10 på förmiddagen i LA och så vidare. Labbet tar 45 minuter och du kommer ut på den andra sidan med verktyg för att få mer tid över. Plus lite info om vad Friday Lab Community är. Vi öppnar nämligen upp för nya medlemmar nästa vecka.

Anmäl dig här.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.