Halloween i la 2021

2 years ago

Halloween i LA 2021

Ni som följer mig på Instagram måste vid det här laget vara ganska trötta på Halloween. Ärligt talat är jag det också. Så redo att städa undan pumporna och skeletten. Glömmer varje år bort hur tungt det är att gå på trick or treat med kidsen, så mycket folk och intryck och småprat. Alltså, det är såklart roligt också! Älskar att folk satsar så mycket, men jag är alltid dödstrött när vi kommer hem.

Halloween i LA 2021

Majlis hade klätt ut sig till en enhörning och Vidar var en Among Us-figur. Nu kommer barnskryt, men Vidde har sedan han var ganska liten en förmåga att välja dräkter som de större kidsen alltid blir imponerade av. För två år sedan var han DJ Marshmallow (som Magnus och jag till Viddes stora bestörtning var på samma bröllop som några veckor tidigare) och innan dess en figur som kallas Bendi. Bra populärkulturs-öra mor rälsen. På tal om det såg jag bara två gäng med The Squid Game-tema. Överraskande få.

Halloween i LA 2021

Får ganska många liknande frågor som DM på Instagram och tänker att ni kanske funderar på samma saker. Svaret på var folk förvarar alla sina husdekorationer är att husen är är enorma. Här bor några av LA:s rikaste personer och husen har mer än tillräckligt med förvaringsutrymme. Om det är ett enormt slöseri med polysterkostymer, svar ja. MEN i skolorna får man lämna in gamla dräkter som sedan delas ut följande år åt de som är på jakt. I FB-grupper som Buy nothing Santa Monica råder också mycket utbyte. Ja, folk designar också sina egna dräkter, allt kommer inte från Amazon.

Halloween i LA 2021
Halloween i LA 2021

Vi började turen med våra kompisar Corey och Sandra och deras dotter Everly och när de drog hem träffade både Vidde och Majlis andra kompisar. Väldigt mysigt att ungarna också känner folk i kvarteren.

Halloween i LA 2021
Halloween i LA 2021
Halloween i LA 2021
Halloween i LA 2021
Halloween i LA 2021
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.