Barnkalas i santa monica

1 week ago

Barnkalas i Santa Monica

Idag tog jag Majlis på ett födelsedagskalas till en park i närheten. Oss emellan har jag varit extremt dålig på födelsedagskalas. Förra helgen missade jag två stycken. Alla Majlis klasskamrater verkar fylla år i oktober och november och eftersom det är Magnus som ansvarar om all kommunikation med barnens skola och vänner verkar födelsedagskalasen ha fallit på min lott.

Barnkalas i Santa Monica
Barnkalas i Santa Monica

Det som gjorde mig på gott humör var att att det är kalaset var ganska low key. Det är såklart kul att gå på fester med utomhusbio, uppvärmd pool, popcornvagnar, pysselhörna och jag vet inte vad. Men jag kan tycka att det är skönt med föräldrar som samlar ihop gänget i en park och bara lägger fram paket med chips, frukt, godis och dricka på bordet och uppmanar alla att underhålla sig själva. Det enda programmet som fanns var ett slå ihjäl en piñata och den missade jag att ta bilder av eftersom jag precis träffar ett trevligt föräldrapar.

Det var ganska mulet och svalt och när jag kom hem var jag helt slut i kroppen. Alltså mycket tröttare än efter en dag av jobb och ridning och löptur. Jag däckade och sov en timme på eftermiddagen. Otroligt skönt.

Den var lördagens rapport från Santa Monica.

Barnkalas i Santa Monica
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.