Svar på frågestund

2 years ago

Svar på frågestund

Här kommer några svar på frågorna på frågestunden. Mycket kul för mig!

Jag skulle vilja veta dina tre bästa outfits för tillfället (inklusive inköpsställe och eventuell historia) och gärna se bild på dem.

Vilken otroligt kul fråga! Jag gillar ju snygga outfits, men tycker att jag generellt klär mig snyggare när vi är i Stockholm än här hemma i LA. Där experimenterar jag mer. Här glider jag mest omkring i ridbyxor eller mjuk shorts.

Den här är min nyaste favoritoutfit. En overall från Hope Sthlm. Köpte den i somras och hade den jättemycket. Gillar generellt jumpsuits och overaller trots att de kan vara mindre praktiska när man ska kissa. Jag tycker om att den är lite boxig och har ett bälte som påminner mig om bälten jag hade när jag gick i lågstadiet.Jag
Svar på frågestund

De här är en klassik, men kanske lite tråkig outfit? Nej, den är INTE tråkig. Jeans och t-shirt kan vara hur spännande som helst. De här jeansen fick jag av Cissan när hon ännu bodde i LA. Otroligt sköna. Jag är lite orolig för att hålen på knäna ska bli så stora att braxorna blir oanvändbara, men tills dess använder jag dem. Den gröna t-shirten har jag fått av min kompis Annamaria som brukar fota mina pressbilder, hon brukar också fota Anine Bing och hade i sin tur fått t-shirten av Anine. Läderjackan fick jag i somras i Helsingfors av min vän Anne. Tänker alltid på henne när jag har den på mig.

Svar på frågestund

Den sista outfitten är en tröja jag fyndade i en second hand-shop på Ventura Blvd för några år sedan. Vem hade trott att jg skulle gilla orange så mycket? Det gör jag. Har haft tröjan mycket. Den är ganska tunn och lätt att packa med sig. Shortsen har tillhört Annamarias tonårsbarn (tror jag, fick dem av henne i alla fall) och skorna är Blankens. Tycker att lila och orange är så snyggt ihop.

Svar på frågestund

Jenny · 2 years ago
När hålen i jeansen blir för stora får du göra shorts av dem!

Peppe Öhman · 2 years ago
Herregud, ja men såklart. Tack!

Lina · 2 years ago
Allt snyggt! Jag har samma lila skor från Blankens. Kul det där med att man klär sig olika i olika städer. Jag hade en garderob i LA och en helt annan här hemma i Uppsala och kunde tänka när jag såg ett plagg att -det här är en LA tröja. Men nu använder jag LA-kläderna även i Uppsala och det funkar ganska bra, trodde att jag skulle känna mig lite väl färgglad först men det är ju egentligen här i norden när det börjar bli november som det behövs knallorangea tröjor och spraklila skor.

Peppe Öhman · 2 years ago
Det är helt rätt inställning. Antar att det mesta om vad som är LA och vad som är Stockholm bara finns i mitt huvud.

Sara Karlsson · 2 years ago
Snyggt! Säger som Jenny ovan, gör shorts av dem! Eller varför inte lappa dem? Om de är så sköna är det kanske värt att tom lämna in till ett proffs och få dem lappade? Det är så snyggt med overaller, svårt dock att hitta nån som sitter snyggt på min korta tjocka kropp (är 1,67 och drar stlk 52 är dessutom tjockast på mitten så bälte gör sig ej på min runda mage ;-) ). Färgglada skor är en så kul detalj.

Peppe Öhman · 2 years ago
Ja men såklart! Då har shortsen ännu många år i sig.

Sofia · 2 years ago
Åh älskar tröjan i orange!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.