Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Relationsråd | October 4, 2021 | The Way We Play

Relationsråd

1 year ago

Relationsråd

Innan vi snackar om något annat vill jag att ni lyssnar på podden Skåpet. I dagens avsnitt svarar vi nämligen på lyssnarfrågor med temat relationer. Vi diskuterar bland annat män som inte hör sina barn, om det snackas för mycket om män bland kvinnor, om det är osexigt att sträva efter millimeterrättvisa och mycket mer, som vi för övrigt tycker olika om. Magnus skrattade högt fler gånger medan han klippte. Om ni gillar podden får ni hemskt gärna tipsa en vän eller till och med dela den på sociala medier. Det betyder mycket för oss!

Var lyssnar ni förresten på poddar? Ska jag länka till iTunes eller Spotify eller något annat (lyssnar själv mest genom en poddapp som heter Overcast).

Relationsråd

På förmiddagen åkte vi till Pacific Palisades som är ett litet samhälle inklämt mellan Santa Monica och Malibu. Några vänner hade nämligen köpt hus där. Fint som bara den var det och vi blev såklart sugna på att köpa hus vi med. Problemet är ju inte bara alla miljoner som behövs, utan också en massa annat meck som vi båda är ganska ointresserade av. Jag kan med avund snegla på folk som har stenkoll på fastighetsmarknaden. Det har inte vi, men får väl ta tag i det förr eller senare. Eller så fortsätter vi bo på hyra.

Relationsråd
Relationsråd

Det är ju svårt att hitta något i vår prisklass i området där vi bor. Och vi är bortskämda med att kunna ta trapporna ner till stranden och där träffa kompisar som Jenny och Martin och Celine. Det gjorde vi efter lunchen i Pacific Palisades. Vattnet var inte jättevarmt, men det var oktobersolen. Speciellt skön blev den mot klockan fem. Jag säger det igen: eftermiddagsstranden är den bästa stranden.

Relationsråd

Magnus och Vidar surfade, men eftersom Vidde har snott min våtdräkt fick jag en legitim orsak att bara hänga med resten av strandgänget. Det var på alla sätt en skön söndag. När vi kom hem åt vi middag och jag tvingade barnen att städa sitt rum. Så det var kanske inte så skönt för dem, men de får ta igen det på kommande generationer.

Relationsråd

Emma · 1 year ago
Jag lyssnar bara på Skåpet! Jag har alltid på P4 Stockholm när jag jobbar, så jag får min dos av röster.

Peppe Öhman · 1 year ago
Blir så glad över att du lyssnar!

Jagjagjag · 1 year ago
Gällande hus. Omg vad fastighetsköp ger mig ont i magen. Jag har bott på hyra i en bostad med underbart läge men ganska mycketrenoveringsbehov. Så blev den till salu och fastän jag ville ha den var jag livrädd. För all ekonomi, för allt fix och ansvar och velade så länge att den såldes. Det grämer mig otroligt. Jag behöver lite gå till botten i mitt motstånd att ta beslut men jag är mindre rädd för att lifta i Sydamerika än för att köpa fastigheter. Och inte så intresserad av att gå runt och kolla och knarka hemnet. Är inte bara så intresserad av sånt fix men kan tänka mig att jag är lite intresserad av att måla. I varje fall. Känns som att man ändå trivs med att bo i hus och att man inte behöver ha det största huset.

Peppe Öhman · 1 year ago
Kan verkligen relatera till tusen.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.