Magnus och peppe och skåpet

1 month ago

Magnus och Peppe och Skåpet

Det är antagligen ostrategiskt att publicera två av sina poddar på samma dag, men nu blev det så här. I Skåpet lanserar Cissan konceptet Härlig Höst. Hon förklarar hur november kan bli den bästa av månader, med lite engagemang.  Jag frågar Cissan och Johanna om killkompisar, Johanna har spaningar kring Justin Bieber, Hailey Bieber och Diane Keaton och så tipsar vi om bra saker (och varnar om andra). Lyssna gärna! Och om du gillar blir vi jätteglada om du tipsar en kompis.

Magnus och Peppes podcast har vi gjort sedan 2013 (eller ännu tidigare, men det var så dåligt på den tiden att vi tiger ihjäl det). I veckans avsnitt rättar Magnus sig själv gällande kommentarerna kring Kina och Taiwan, jag pratar om hur mycket barndagvården kostar i USA och hur mycket pedagogerna får betalt och så snackar vi om Dave Chappelle-showen (är den trans- och homofobisk)

Nu ligger de båda ute. KUL om ni lyssnar! (jag är själv helt slut i mitt huvud, har jobbat sedan 7:30 imorse och ska nu ta itu med middagen).

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.