årets sista friday lab-kurs

2 months ago

Årets sista Friday Lab-kurs

Reklam för egen verksamhet

Den 12 oktober börjar årets sista 90 dagar med Friday Lab. Jag tror att det är den femton kursen vi kört och hittills har responsen från deltagarna varit väldigt god. Det händer nämligen något i livet när man planerar in tid för att fundera över var man är i livet och vart man vill. Man gör kursen ensam med övningar och annat material, men ungefär varannan vecka träffas gruppen på Zoom för att diskutera det vi kommit fram till eller bara testa tankar i en grupp. Alla har såklart skrivit på ett sekretessavtal och man delar med sig så mycket eller lite man vill.

Tanken med kursen är att få tid och inspiration att testa små förändringar i vardagen. Vi tror på de små justeringarna som på sikt leder till stora saker. Grejen är att allt inte funkar för alla, därför experimenterar vi oss fram och sysslar med reflektion där vi analyserar vad som funkar och vad som inte gör det. Det är roligare än vad det kanske låter. Plus, kul att få tänka på sig själv och fundera på vad man verkligen gillar. Ibland gör nämligen livet att man tappar bort sig själv.

Här kan du läsa mer och anmäla dig.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.