Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Varför man ska läsa böcker | September 14, 2021 | The Way We Play

Varför man ska läsa böcker

1 year ago

Varför man ska läsa böcker

Tack för all läsinspiration från förra inlägget! Det kändes också bra att ni är läsande människor. Jag tror att det är bra för människan på så många sätt. Man blir lugnare och får en paus från sig själv. För att inte tala om alla saker och människor man får uppleva. Och så läste jag nånstans att det är bra för hjärnan att kunna hantera större mängder text. Vi läser ju en massa kortisar dagarna i ända, men det är bra att komma hålla koll på skeenden och personer under en hel bok. fattar ni vad jag menar?

Varför man ska läsa böcker

Jag läste slut “Lämna världen bakom” dig på två dagar. Det var så skönt att läsa något som flöt fram av egen maskin. eller inte bara flöt fram, utan också lockade med mig. En riktigt bra känsla är att gå omkring och längta efter att få läsa vidare i en bra bok. Efter att jag avslutat romanen åkte vi hem till Frida och Joel och badade. Frida lånade “Sockerormen” till mig. Har både varit sugen på att läsa den och lite rädd för att den är för läskig. Har ni läst?

Varför man ska läsa böcker
Varför man ska läsa böcker

Ja, sen hängde vi i och vid poolen halva eftermiddagen och åt sedan middag tillsammans. Otroligt bra söndag. Ikväll ska jag lägga barnen tidigt. De har varit så trötta och det tröttar ut mig också. Dessutom ska jag upp klockan sex för att tala om Texas abortlag i Nyhetspodden. Den kommer ut på onsdag! Medan ni väntar på den kan ni lyssna på det senaste avsnittet av Skåpet. Vi tycker olika om (etisk) porr.

Varför man ska läsa böcker

Eva · 1 year ago
Läst Sockerormen och tyckte inte den gav mig någonting. Endast obehag men läste ut den i förhoppning att hitta någon slags mening med hela berättelsen..? Icke. En tid efter läste jag Sandra Beijers recension av boken och hon satte ord på vad jag kände om boken. Spot on!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.