Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
När någon avbokar ett möte | September 1, 2021 | The Way We Play

När någon avbokar ett möte

10 months ago

När någon avbokar ett möte

Det känns som om en liten del av jetlaggen ligger kvar och tvingar mig att lägga mig klockan 21. Det är i och för sig skönt att somna tidigt, men det finns väl ändå en gräns för när det är FÖR tidigt för en vuxen människa att lägga sig. Imorse vaknade jag av att ha fått en förfrågan från SVT Morgonstudion att tala om Elizabeth Holmes-rättegången som inleds idag. Jag skulle precis börja läsa på när jag fick ett nytt mail om att de fixat en annan gäst. Jag blev så jäkla glad och lättad. Det ÄR ju fruktansvärt kul att rapportera live för SVT, men det är också ganska sent på kvällen hos mig. Sen står jag där på Montana Avenue, lite pirrig i magen, med telefonen riggad på en postlåda medan hundpromenerare och vandrar förbi mig och folk ropar grejer ur bilar.

Jag kan verkligen älska när folk avbokar, alltså inte varje vecka och alla sammanhang, men en avbokning då och då är en liten gåva av ledig tid.

Sara · 10 months ago
Min man lever efter ett par regler, bland annat att vuxna inte lägger sig före kl 22 och att man får dricka starköl varje dag på semestern. Kan vara nåt att anamma .

Helena · 10 months ago
Ville bara säga att jag blir så otroligt tillfreds av att gå in på din blogg varje dag. Ett lugn sänker sig över mig samtidigt som jag blir inspirerad och utmanad att tänka nytt. Här finns inget trams och heller inte en miljon samarbeten. Jag är en av många som numera också betalar 5 USD för ditt nyhetsbrev - bidrar mer än gärna till att du har möjlighet att fortsätta producera texter och innehåll, utan att behöva åta dig fler samarbeten än du faktiskt kan stå för. Uppmuntrar härmed alla till att göra detsamma! :-) Tack för att du finns i bloggvärlden Peppe!

Peppe Öhman · 10 months ago
Jag blev så himla glad över den här kommentaren! Har burit den med mig hela dagen. Tack <3

Helena · 10 months ago
Menar varje ord. Trevlig helg!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.