Hjälp med stilen

4 weeks ago

Hjälp med stilen

Jag är på så gott humör idag. Imorse meddelade Vita huset att man öppnar upp för helvaccinerade besökare från EU från och med början av november. Äntligen! Eftersom vi är mitt inne i greencard-processen kommer vi sannolikt inte att kunna fira jul i Norden och hoppas på att någon kompis eller familjemedlem kan ta sig hit istället.

Och så finns det ett pinfärskt avsnitt av podden Skåpet! Vi pratar om nakenklänningar, när det är för sent för botox, om att jämföra köttätare med vaccinationsmotståndare, om talibanmodet och mycket mer. Magnus skrattade högt flera gånger medan han klippte.

En annan sak som gör mig glad är att det från och med idag går att anmäla sig till Marie “Stilkontot” Hammarbergs kurs i just hållbar stil. Det här är en kurs som jag tror kommer att sälja slut fort (för att den är så bra, men också för att det är så mycket billigare än att ta hjälp av en stylist/personal shopper och att man här dessutom får hjälp och pepp av hela gruppen).

HJÄLP MED STILEN – Ingen mer garderobspanik! 

Hjälp med stilen är en åtta veckors onlinekurs som ger dig kunskap och verktyg att skapa en hållbar garderob och en personlig stil! De flesta av oss har ett inte alltid så oproblematiskt förhållningssätt till att klä oss på morgonen. Med den här kursen vill jag hjälpa till dig till färre dagar med ”jag har inget att ta på mig!”

När kursen är slut har du fått med dig:

Hur du ska organisera din garderob.

Kunskap om olika material.

Du vet hur du bäst tar hand om din garderob och får dina saker att hålla länge.

Ett mer lustfyllt och lekfullt förhållande till kläder. Verktygen för att sluta göra felköp.

Många stilknep.

Du har fått den kunskap du behöver för att kunna bygga vidare på din stil.

Du har fått ett nytt självförtroende i hur du ska klä dig för att känna dig som dig själv i alla sammanhang!

Du vet vilken stil du vill ha och hur du vill att din stil ska få dig att känna.

Kursen börjar den 25 oktober och kursrummet är öppet fram till den 25 januari. Allt sker på Zoom och i kursrummet på Friday Lab. Här kan du anmäla dig.

PS varsågoda för stökigt sovrum. Tänker att det speglar livet = stökigt, men trevligt. Jag är för övrigt klädd enbart i plagg jag fått ärva av mina vänner. Skinnpajen av Anne H, t-shirten av Annamaria och jeansen av Cissan. (att tavlan är sned beror på fredagens jordbävning).

ÅlandsPetra · 4 weeks ago
På tal om poddar så har du helt rätt i diskussionen om snabblån, tyvärr. Ser tyvärr allt för många fall av detta på jobbet. Flera har andra svårigheter i bakgrunden som gör att de inte förstår innebörden av detta och därför faller för frestelsen. Rekommenderar nuförtiden alla föräldrar med barn med funktionsnedsättning att alltid se över detta innan 18 -årsdagen eftersom det sen är så svårt att reda upp. Tyvärr skulle jag säga att det är enbart de som har föräldrar med ekonomisk möjlighet att reda upp detta som klarar sig resten är fast i denna fälla för den går inte att ta sig ur utan är uppgjord för att man ska bli fast å enbart betala ränta.

Peppe Öhman · 4 weeks ago
Skönt att höra att jag inte var helt ute och cyklade! Tack!

Emma · 4 weeks ago
Ååh älskar skåpet! Håller alltid med Cecilia och vill lägga mig i samtalet!!

Peppe Öhman · 4 weeks ago
Ska hälsa Cissan att du sa det!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.