Funderar du på att byta jobb?

3 years ago

Funderar du på att byta jobb?

Jag är en person som bytt jobb många gånger. Tycker jag var bättre på att marknadsföra mig själv när jag var yngre. Sökte jobb som vilken random kille som helst som nöjer sig med ett uppfylla en bråkdel av alla kriterier. Om ens det. Jag var också bra på att säga upp mig. Har sagt upp mig från minst tio olika jobb. Inte så mycket för att något var direkt fel där, men för att jag var uttråkad. De senaste tio åren har jag inte varit anställd, men tror att det skulle vara läskigare att båda söka nytt jobb och säga upp sig.

Är ni bra på att söka jobb/säga upp er? Och hur många olika jobb har ni haft?

Friday Lab ordnar ett gratis event (och en kurs, men den har en avgift) som riktar sig till just dig som är lite (eller mycket) sugen på att byta jobb. Så här lyder presentationen:

“Dags för nytt jobb?

Häng med oss en stund på måndag kväll den 13 september och få en liten boost i riktning mot ditt nästa jobb. Hur vet man ens att det är dags att byta jobb? Hur tar man första steget? Hur vågar man ta det där klivet? Allt det kommer vi prata om i föreläsningen Dags för nytt jobb?. 

Du träffar kursledarna Maja Norrgrann och Victoria Frelén och efter vår föreläsning så vet du hur du kommer igång och hur du kan ta första steget mot ditt nästa jobb. Vi kommer också berätta om vår åttaveckorskurs Shift Lab som ger dig allt du behöver för att komma vidare i karriären – allt från hur du väljer jobb efter dina värderingar till hur du bäst pitchar dina styrkor för en ny arbetsgivare.

Topic: Dags att byta jobb?

Tidpunkt 19:00 den 13 september 2021″

Anmäl dig här

Cecilia · 3 years ago
Tack! Håller på att söka nytt jobb så detta är perfekt!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.