Funderar du på att byta jobb?

3 years ago

Funderar du på att byta jobb?

Reklam för egen verksamhet

Friday Lab ordnar mycket nyttigt och kul. Nästa kurs heter Shift Lab och är en kurs i att söka jobb, eller byta jobb. Under träffarna får du konkreta redskap för hur du skriver ett CV, följebrev, ska förbereda dig inför arbetsintervju, hur du säker jobb inom nätverk och en massa annat nyttigt. Du får dessutom en massa pepp och ett nytt nätverk i form av andra som går kursen.

Det här är för dig som vill: byta jobb, redan har börjat söka jobb, som funderar på att det vore kul med ett roligare jobb, som vill kunna lyfta sig själv i ett samtal med en potentiell arbetsgivare och/eller som tror att du vill byta jobb men inte riktigt vet till vad.
Handledning och gruppdiskussion i ett stängt kursrum på Friday Lab Academy.

Datum för träffarna är 29/9, 6/10, 20/10 och 10/11. Vi ses kl 19.00-20.00 (CET)

Kursrummet och allt material finns tillgängligt till den sista januari 2022. Vi ses också på en återträff i mitten av januari.

Det går bra att dela upp betalningen. Normalpris 8´000 sek. Lanseringspris 6´500kr Här kan du läsa mer och anmäla dig.
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.