Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Entusiasm istället för samtycke | September 8, 2021 | The Way We Play

Entusiasm istället för samtycke

1 year ago

Entusiasm istället för samtycke

Ett nytt avsnitt av Skåpet ligger förresten ute!

Vi öppnar Skåpet och plockar ut tanken att byta ut begreppet samtycke mot entusiasm, Cecilia undrar ”Vem bryr sig?”, onanera en timme varje morgon (men bara om du är kvinna!), jag älskar Monica Lewinsky och tipsar om tv-serie med henne, vi svarar på frågan om man får uppfostra andras barn, podden analyserar poddokumentären “Manskvällen”, det blir fantastiska tv-tips och en ny, otrolig läppgrunka. En försenad podd är också en podd! Lyssna! Tipsa en vän med god smak i poddar. Tack på förhand!”

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.