En vardag i la

1 month ago

En vardag i LA

Jag lyssnade på Kinapodden och blev otroligt sugen på kinesisk mat (alltså, det senaste avsnittet handlade om mat, det var inte så att de talade om uigurerna och jag ba: “mmm, fyra små rätter.”). När vi äter ute eller beställer hem mat blir det nästan alltid indiskt, mexikanskt eller thaimat. Tips på den podden i alla fall. Kina är ett spännande land. Inte kanske så sugen på att bo där, men kanske hälsa på.

För övrigt är det mycket jobb och mycket hästar. Det vanliga alltså. Tidigare idag skulle jag köra hem från min dressyrträning och bilens termometer visade 39 grader. Inte konstigt att det varit lite svettigt. Hästen fick en dusch efteråt. Kände mig  ganska matt resten av dagen. Fick också tillbaka mitt manus från redaktören. Ska ta itu med det i helgen. Ska också boka fotograf för pressbilder och snart kommer det väl förslag på omslaget. Så kul när meningarna i mitt huvud blir en konkret produkt.

Hur som helst, nu har jag skrivit texter för en massa olika instanser. Klickan är tio i fem och det är väl okej att avsluta arbetsdagen nu. Ska ändå upp halv sju för att göra podd imorgon.

 

Josefina · 1 month ago
Skrattade högt åt första meningen! :D

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.