Sista chansen

4 months ago

SISTA CHANSEN

Reklam för egen verksamhet

Jag har som sagt inte ångrat en sekund att jag blev egenföretagare. I början var det bara jag, men nuförtiden har jag ju Friday Lab tillsammans med Maja. Att bolla idéer och utbyta erfarenheter med andra är otroligt värdefullt. Inte minst för att man då är tvungen att formulera och förklara saker som bara flyter fritt i ens huvud. Allt blir lite tydligare i sällskap.

På fredagen ordnar Friday Lab ett live-event i Stockholm för småföretagare. Vi inte bara utbyter erfarenheter, utan går också igenom ditt företags anatomi, kollar vad som kräver lite mer omsorg och vad som kan vila lite. Ett jättebra tillfälle att bredda sitt nätverk och kanske till och med hitta samarbetspartners. Den här dagen är en investering i det egna företaget och en plats att få hjälp med att hitta ett bra fokus inför hösten.

Sista anmälningsdag är måndag och för er som läser den här bloggen finns det en rabattkod på 20 procent. Använd koden SISTA CHANSEN Här finns hela programmet (vi bjuder på frukost och lunch och en drink efteråt och de som till självkostnadspris vill äta middag med oss på Elverket är hjärtligt välkomna). En del riktigt bra personer är redan anmälda.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.