Säsong två av skåpet

2 months ago

Säsong två av Skåpet

Jag gör ju en podcast som heter Skåpet med mina älskade vänner Cecilia Blankens och Johanna Swanberg. När vi började podda kom vi överens om att vara så ofiltrerade och producerade som om det var ett vanligt samtal. Alltså inga brasklappar och det är okej att föra fram tankar som inte är helt färdigtänkta. Vi bestämde oss också för att diskutera ämnen där vi kanske tycker olika. Det går nämligen att tycka olika och ändå vara vänner.

För några veckor sedan drog vi igång säsong två av podden. I det senaste avsnittet talar vi om vem som får vara smutsig och hur ofta vi tvättar oss (hur ofta duschar ni? Tvättar ni håret?). Cissan och Johanna är väldigt roliga och smarta. Ge podden en chans vetja!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.