Misslyckas som strukturerad person

3 years ago

Misslyckas som strukturerad person

Idag har jag misslyckats totalt med min ambition att jobba strukturerat. Jag har duttat lite här och där. Skrivit lite bok (som faktiskt kändes ganska bra. Kanske det blir roman trots allt), skrivit på en föreläsning jag ska ha om demokrati och journalistik nästa vecka, jag har varit redaktör för VVV och jag har inte spelat min Mellan raderna som planerat (men det skyller jag på Karin). Så kan det gå, det får bli en ny och bättre dag imorgon.

Däremot har jag helhjärtat ätit pizza, laddat bilen med enbart Magnus som sällskap i Malibu och lekt med barnen i poolen. Och spelat ganska mycket Beat Saber så helt misslyckade har inte dagen varit.

Hur går det för er och sensommaren/början av hösten?

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.