Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
“Jag är Obama” | August 31, 2021 | The Way We Play

“jag är obama”

1 year ago

“Jag är Obama”

Förresten, nu ligger både Magnus och Peppes podcast och Skåpet ute och väntar på att ni ska lyssna på dem. I Maggans och min podcast pratar om hur vår kompis Corey förra veckan svängde förbi Dr Dre som i sin tur fick ännu mer celebert besök, vi pratar också om mammagrupper i skolan, Afghanistan och om hur irriterad Magnus blir när folk erbjuder honom synlighet.

I Skåpet pratar vi om ett rykte som går om Johannas man, Fredrik Wikingsson, om hur Cecilia försöker hålla sin raffighet i styr, om att förlora 600 000 följare på Instagram, om att det ofta är fel beslut att locka håret, Izabella Scorupco och en massa annat. SÅKLART.

Lyssna gärna! Och ge oss hemskt gärna en recension.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.