Anmäl dig till friday labs signaturkurs

3 years ago

Anmäl dig till Friday Labs signaturkurs

Reklam för egen verksamhet: Friday Lab

Idag släpper Friday Lab (alltså Maja och jag)  platserna för årets två sista 90 dagar med Friday Lab-kurser. Konceptet är enkelt: Tillsammans med ett gäng andra kvinnor får du tid och handledning i självledarskap. När vardagen dundrar på är det lätt att glida ner i gamla hjulspår, men i sällskap och med några verktyg och övningar skapar du lätt ett lite roligare liv.

Friday Labs signaturkurs är för dig som kanske känner att någonting skaver, antingen privat eller på jobbet. Du kan vara företagare, chef, föräldraledig, anställd eller något helt annat. Det handlar inte om vad du gör, snarare hur du vill att din vardag ska känna och hur du strukturerar upp ett lite mer hållbart liv.

Maja och jag har dragit den här kursen sedan 2018 och påminns varje gång hur mycket som sker när man pratar om sina tankar och drömmar i grupp. Det handlar inte vara av att inspireras andra, utan också om att formulera det som snurrar i ens huvud. Kursen 90 dagar med Friday Lab är en nystart, en egoboost och en snäll spark i baken.

I höst har vi två kursstarter. En som börjar den 6 september (måndagar) och en den 12 oktober (tisdagar). Vi träffas ca varannan vecka på i vårt labb på Zoom. Läs mer och anmäl dig här.

Anmäl dig till Friday Labs signaturkurs
Anmäl dig till Friday Labs signaturkurs
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.