Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Vattenlekar | July 28, 2021 | The Way We Play

Vattenlekar

2 years ago

Vattenlekar

Häromdagen åkte vi ut till min kompis Jörgen som har sommarställe bara tjugo minuter från min mammas. Det var en av de sista riktigt varma dagarna och vattnet i innerskärgården låg på 24 grader. Vi åt brunch och lekte vattenlekar hela dagen. En av de första saker Magnus och jag förenades i var vår kärlek till vatten och vattenlekar. Jag tänker inte bli nån form av relationsterapeut här på bloggen, men tror inte det precis skadar en relation att leka tillsammans.

Varje gång vi badat den här sommaren har barnen frågat om det finns stingrockor, hajar, krabbor eller andra djur i vattnet och sen dragit lättnadens suckar när vi försäkrat dem om att det inte bor några farliga vattendjur alls i Finland och Sverige.

Vattenlekar
Vattenlekar
Vattenlekar

Våra barn verkar ha fått samma kärlek för vatten och lärde sig båda simma tidigt. Det är iofs ganska naturligt när man bor i ett hus med pool. Där lekte vi sedan hela eftermiddagen. Det var fantastiskt roligt, men nu börjar jag känna en lätt hemlängtan. Sova i egen säng, rida regelbundet, träffa kompisar i LA och återvända till rutinerna. Tre veckor kvar av Norden. Och otroligt kul aktiviteter, inte minst våra Friday Lab-träffar kvar. Den jag skrev om igår är som sagt öppen för alla, men dagen innan ordnar vi en träff för företagare. Jag lägger ut mer info om den snart.

Vattenlekar
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.