Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Sommaren, sommaren, sommaren | July 3, 2021 | The Way We Play

Sommaren, sommaren, sommaren

1 year ago

Sommaren, sommaren, sommaren

Dagarna bara susar förbi och jag försöker jobba och träffa vänner så mycket det bara går. Maja och jag har förberett materialet för Friday Lab så vi kan vara lite lediga (jag ska skriva roman som en galning) i juli och jag har haft möte med min förläggare. Jag har lunchat falafel med min kompis Linnéa och druckit vin på Babylon med Cecilia och tänkt på hur skönt det är att ha noll transportsträcka med vissa människor. Trots att vi inte setts på ett par år är vi synkade på några sekunder.

Sommaren, sommaren, sommaren

Jag har också ätit middag med Hanna och Louise som jag tycker så fruktansvärt mycket om. Hannas blogg hörde till de första jag började läsa och när vi många år sedan träffades visste jag genast att hon var en person jag ville hänga så mycket som möjligt med. Att umgås med henne är alltid lätt och roligt, utan att bli grunt. Louise är precis lika rolig och smart i verkligheten som på sitt instakonto Hej hej vardag. Jag är så stolt över att hon illustrerat mina kapitelböcker för barn. För några år sedan åkte vi tre till Etiopien med Läkarmissionen och jag tror att resan förde oss ännu närmare varandra. Den här gången åt ändå vi bara middag på Södermalm.

Sommaren, sommaren, sommaren
Sommaren, sommaren, sommaren
Sommaren, sommaren, sommaren

Och igår kväll åkte vi hem till några goda vänner som flyttade från LA till Stockholm förra året. Barnen lekte och badade i poolen, vi beställde pizza och talade politik och gängvåld och vart man ska flytta nästa gång. Tycker det var så fint när Paula sa att deras äventyrskvot absolut inte är full och att Stockholm snarare är ett mellanstopp än en slutstation. Inte fint för att alla måste flytta omkring i världen, men för att familjer med tre barn ibland gör det.

Sommaren, sommaren, sommaren
Sommaren, sommaren, sommaren
Sommaren, sommaren, sommaren
Sommaren, sommaren, sommaren

Och nu sätter vi oss i bilen söderut. Vi ska hälsa på Cissan och Per och sen fortsätta ner mot Skåne. Ser mycket fram emot att långsamt köra ner igenom Sverige.

Hanna · 1 year ago
Det var så UNDERBART att äntligen ses live igen <3 <3 <3

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.