Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Jobbar på hus och manus samt poddar om Britney Spears | July 15, 2021 | The Way We Play

Jobbar på hus och manus samt poddar om britney spears

2 years ago

Jobbar på hus och manus samt poddar om Britney Spears

Jag har blivit delägare på gamla dar. På förmiddagen skriver jag och efter lunch målar och fixar vi. Häromdagen fick vi besök av en lokal arkitekt som ritade upp några alternativ för renovering. Inklusive bastu med utsikt över de skånska slätterna och badkar. Allt såklart med respekt för huset. Nu ska vi bara ha råd med det också.

Jobbar på hus och manus samt poddar om Britney Spears

På eftermiddagarna åker vi ut till olika ständer. Att vara på stranden tidigast kl 17 är mitt bästa strandtrick. Ingen ångest för hudcancer i brännande sol, lite folk och mjuk eftermiddagsvärme. Vattnet är varmare än vad jag trodde det kunde vara och alla badar. Sedan äter vi middag på ängen utanför husen. Här finns inga myggor eller, min stora skräck, fästingar, men massor av flugor. Det är inte så konstigt eftersom det bor ett gäng kossor granne med oss. Jag tänker att man får ta det goda med det onda, men klockan fyra på morgonen då solen gått upp och flugorna håller vaken då jag vill mörda alla.

Jobbar på hus och manus samt poddar om Britney Spears
Jobbar på hus och manus samt poddar om Britney Spears
Jobbar på hus och manus samt poddar om Britney Spears

Men det jag ville skriva var att jag just den här morgonen spelade in ett avsnitt av Yles nyhetspodd tillsammans med Carin Göthelid. Vi pratade om Britney Spears, hur det kommer sig att hon är den popikon hon är, vad grejen är med Free Britney är, förmyndarskapet och så mycket man får sagt på 20 minuter. Här finns avsnittet.

Jobbar på hus och manus samt poddar om Britney Spears
Jobbar på hus och manus samt poddar om Britney Spears

Maricka · 2 years ago
Ser ljuvligt ut! Och vad härligt med en plats som är ens egen även på denna sida Atlanten. Häromåret lärde jag mig världens bästa flug-hack, så skickar över det: man lägger en skinka på en tallrik en bit bort från de man ska äta ca 3 min innan. ALLA flugor är då de och mumsar. Lite äckligt att se, men oh så effektivt. Kanske kan det funka att de får något att mumsa på även inomhus nattetid tänker jag? Annars är jag så för myggnät! Älskar den Karen Blixen-feelingen det ger.

Peppe Öhman · 2 years ago
Otroligt tips! Tusen tack, ska testa! (ska OCKSÅ skaffa Karin Blixen-nätet!)

ÅlandsPetra · 2 years ago
Bra inslag i nyhetspodden! Tack för intressant analys! Kvinnan som intervjuade dig är alltid så inlyssnande och respekterande mot dem hon intervjuar, gillar henne som programledare!

Peppe Öhman · 2 years ago
Vad roligt att du lyssnade! Och tack! (Jag ska hälsa Carin att du sa så om henne!)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.