Fråga bloggen

2 months ago

Fråga bloggen

Ska vi köra en klassiker: fråga bloggen. Ni frågar om att bo i USA, skriva bok, bli journalist, skriva blogg, prata podd, Friday Lab, vad vi äter till middag varje dag eller något annat som inte framkommer tillräckligt tydligt i den här bloggen. Sedan svarar jag efter bästa förmåga 🙂

Johanna · 2 months ago
Jag har förstått att du inte bara äter samma middag varje dag utan även samma frukost, så jag vill gärna veta mer om den samt förstås vad du äter till lunch.

Sara · 2 months ago
Jag undrar vilka länder du bott i förutom USA och Finland samt lite skillnader och likheter mellan att bo i de olika länderna.

A · 2 months ago
Vilka är ditt livs bästa beslut hittills? :)

En annan A · 2 months ago
Är flygskam och/eller att dra ner på flygande ”en grej” i LA? Om inte, finns det någon annan het potatis vad gäller att dra sitt strå till stacken i klimatfrågan? (Obs - absolut ingen förklädd pekpinne. Blev nyfiken på hur det ser ut på andra kusten efter att ha pratat med bekanta i NYC, där det inte verkar finnas på agendan.)

Isabelle · 2 months ago
Vilka böcker, appar och tv-spel gillar Vidar ? Vad uppskattar du i Sverige ? Vad tar ni med er tillbaka till USA i resväskan ?

Isabelle · 2 months ago
Varför trivdes du mindre bra i Holland ?

s · 2 months ago
Håller du vikten liksom så att det går av sig själv eller fattar du aktiva beslut kring det?

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.