Bästa restaurangerna i stockholm

2 months ago

Bästa restaurangerna i Stockholm

Igår firade Magnus och jag bröllopsdag i Stockholm genom att promenera runt på stan, göra manikyr och pedikyr och sedan dricka några drinkar på olika uteserveringar. Vi sprang på några kompisar från LA och en av Magnus barndomsvänner som först spelade skivor på Diplomat och sedan ordnade bord åt oss på relativt nyöppnade Villa Dagmar (där han också spelade skivor samma kväll) . Jag har noll koll på inne- och uteställen i Stockholm och blev så glad över att det var så fint och så gott. Vi beställde in ett gäng smårätter (servitören sa att tre-fyra per person är lämpligt, men vi tog in två per man och var proppmätta efteråt). Stor rekommendation på den.

Sedan gick vi hem och jag läste en stund på balkongen innan vi lade oss. Mycket fin kväll. Vilka är era bästa rekommendationer på restauranger i era hemstäder (åt på ett otroligt ställe i Örebro när vi körde mot Blankens för några veckor sedan, men minns inte vad det hette).

Bästa restaurangerna i Stockholm

Linda · 2 months ago
Här i Ocean Beach (San Diego) rekommenderar jag Cesarina och 3rd Corner, och måste även nämna Costa Brava i Pacific Beach.

Peppe Öhman · 2 months ago
Jag måste verkligen besöka San Diego oftare. Tack för tips!

Linda · 2 months ago
Ja gör det!!

Emma · 2 months ago
Linglong i Stockholm har en majs i misosmör som jag tänkt på varje dag sen jag åt den! Så mysig restu och god mat.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.