Skåpet och magnus och peppes podcast

4 months ago

Skåpet och Magnus och Peppes podcast

Måndag betyder två poddar av mig och jag tycker att också ni som inte vanligtvis lyssnar på podcaster ska testa det här fenomenet. Ta en promenad, lägg er på bryggan eller ta en roddtur med podden i öronen och säg vad ni tycker, om ni håller med eller inte.

I Skåpet pratar vi om att tycka olika politiskt och att avfölja folk på instagram. Kan kvinnor och män vara vänner, såklart! Men tänk om den ena ändå vill ligga med den andra? Kan vi sluta säga “cancel culture” nu? Hatet mot fotbollen och några riktigt bra tips. Maggan skrattade medan han klippte den.

I Magnus och Peppes podcast tar jag mig an kapitalismen, visst är det sjukt att vi är helt okej med att till och med interaktioner mellan människor ska få kosta pengar? Är tak över huvudet en mänsklig rättighet, jämställdhet och vem vinner i längden? Britney Spears som äntligen ska få bli fri, regeringskrisen och en massa annat politiskt snickesnack.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.