Kläder från 90-talet

5 months ago

Kläder från 90-talet

Familjen Öhman har tillbringat några lugna dagar på min mammas sommarställe. Magnus, Majlis (som insisterar på att sova med oss) och jag har trängt in oss i en 120-säng och ändå sovit som stockar. Det måste vara havet, tystnaden och jag vet inte, den friska luften? Hemma i Santa Monica sover vi ju i en king size-säng och det är knappt med utrymme där, men här funkar smalisen tydligen.

Kläder från 90-talet
Kläder från 90-talet
Kläder från 90-talet

Syrran firade midsommar i närheten och en eftermiddag åkte vi ut och hälsade på sällskapet, drack kaffe och åt jaffakex medan barnen badade i det extremt långgrunda havet. Det finns mycket fin natur i Finland, men skärgården är min favorit. Så vackert, karg och mäktigt. Jag glömde min baddräkt hos syrrans kompisar och fick låna min mammas från 90-talet. Så sjukt snygg. Glad över att känna att 90-talet är snyggt igen. I julas snodde jag ju min syrras Levi’s från ca 95 så nu ska jag bara stjäla ett klädesplagg av pappa från samma årtionde så är allt i balans.

Kläder från 90-talet

Ikväll åker vi tillbaka till Stockholm och sen återvände vi till Finland senare i sommar. Känns bra.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.