Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Hur vill du att din vardag ska se ut? | June 10, 2021 | The Way We Play

Hur vill du att din vardag ska se ut?

1 year ago

Hur vill du att din vardag ska se ut?

Reklam för egen verksamhet

Lördagen den 19 juni ordnar Maja och jag en retreat. En dag som vid sidan om yoga, utomhusträning och simultan matlagning vid varsin skärm med matkreatören Louise Merus som handledare. Dagens tema är designa din vardag och går i praktiken ut på att du kartlägger din vardag och funderar på hur den kommer att se ut i höst om du fortsätter precis som nu. Och vad som händer om du gör en liten justering. I Friday Lab jobbar vi med att testa olika saker, detta eftersom det inte finns en lösning för alla. För en person kan det funka att ta bort mailen helt från telefonen och bara jobba med datorn, för någon annan är morgonpromenader fyra gånger i veckan en energihöjare, för en tredje funkar det att lägga sig klockan 22 varje kväll eller kanske att börja med en ny hobby. Det är svårt att veta innan man testat. Huvudsaken är ändå att testet är så pass litet och lätt att man orkar upprätthålla det en tid.

Lördagen den 19 kommer du inte att fatta några konkreta beslut. Sommaren ska vara ledig prestationslös. Men du reflekterar och kartlägger och funderar i lugn och ro över dina värderingar. I september ordnar vi sedan en uppföljning där du tar tag i ett par de justeringar du funderade fram i juni och konkretiserar dem.

Allt det här går såklart att göra på egenhand, men det är så otroligt mäktigt att göra det tillsammans med andra, utan att de andra ens vet om exakt vad du funderar på. Bara det att du tar dig tid att fundera över din egen vardag är överraskande ovanligt. Så kom med! Jag lovar att du inte kommer att ångra dig! Med koden PEPPERECREATE får du dessutom 15 procents rabatt. Sista anmälningsdag är den 13 juni så skynda!

Hur vill du att din vardag ska se ut?
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.