Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Återfuktar huden | June 7, 2021 | The Way We Play

återfuktar huden

1 year ago

Återfuktar huden

Kommersiellt samarbete med Reserol

Den här våren har jag som ni vet gjort ett samarbete med det svenska hudvårdsmärket Reserol. Jag har testat de flesta av deras produkter och nu, nyss hemkommen från ett stekhett Mexiko, vill jag slå ett slag för speciellt den här overnight masken i kombination med Reserols serum. Jag är nästan manisk när jag smörjer in mig med solkräm, men tycker ändå att mitt ansikte stramar och törstar efter fukt. Smörjde igår kväll in mig med först serum och sedan masken och vaknade upp med lyster i ansiktet. Ni får ta den här anekdotiska bevisföringen som ni vill, men jag kan genuint tipsa om de här produkterna. Med koden PEPPE21 får dessutom 25 procent på alla Reserols produkter.

Återfuktar huden

Josefina · 1 year ago
Like!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.