Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Sju företag äger 182 hudvårdsmärken | May 22, 2021 | The Way We Play

Sju företag äger 182 hudvårdsmärken

1 year ago

Sju företag äger 182 hudvårdsmärken

Bild: Sara Arnald

I betalt samarbete med Reserol

Jag gör, som ni vet, ett längre samarbete med Reserol. Om ni behöver en bra hudlotion, serum, handkräm eller dagkräm eller något annat, använd koden PEPPE21 så får ni 25 procents rabatt på alla produkter. Reserol är ett litet svenskt märke där grundarna kommer från läkemedelsbranschen. De är genuint fina personer (jag har såklart pratat med dem och vi har gemensamma vänner) med bra värderingar. Själv blir jag allt noggrannare med min egen konsumtion och väljer hellre ett litet lokalt företag än att ge mina pengar till multinationella företag som äger mer eller mindre alla stora smink- och hudvårdsmärken. (Sju stora multinationella företag äger tillsammans 182 varumärken).

Samarbetet med Reserol är ett av de få betalda samarbeten jag gör eftersom jag vill att produkterna som figurerar här ska vara bra, passa er som läser här, passa mig såklart och gärna ha någon form av hållbarhetstänk. Så det vore med andra ord kul om ni nästa gång väljer just Reserol när ni ska köpa en kräm.

Sju företag äger 182 hudvårdsmärken
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.