Mors dag i finland och usa

3 years ago

Mors dag i Finland och USA

I dag är det mors dag i Finland och USA och mina sociala medier-flöden har varit fulla av hyllningar till mammor. Jag unnar dem alla att bli firade och hyllade! Samtidigt tänker jag varje mors dag på de som vuxit upp med komplicerade relationer till sina mammor, de som inte älskat eller känt sig älskade och de som är ofrivilligt barnlösa. Jag förstår att det är en jobbig dag för dem.

Själv drömde jag aldrig om att bli mamma, men blev det två gånger och fattar hur lyckligt lottad jag är på så många sätt. Magnus överraskade med frukost på sängen, snack om hästar i en timme och sedan en utflykt till Laguna beach.

Mors dag i Finland och USA
Mors dag i Finland och USA
Mors dag i Finland och USA

Maggan hade köpt champagne, ost och mackor och vi hade en liten picknick bland ett gäng amerikanska familjer som också firade mors dag. Och ett gäng som hade en gender reveal party och hade beställt en helikopter som släppte ut blå rök för att visa att det var en kille på gång. Ni får kolla på mina insta stories för videon.

Mors dag i Finland och USA
Mors dag i Finland och USA
Mors dag i Finland och USA

Det var den mors dagen. Nu ska vi äta middag och förbereda oss på en lång arbetsvecka.

Ulrika · 3 years ago
Älskar den första bildens symmetriska linjer och coolhet! ser ut som ett skivomslag eller bilden som marknadsför teveserien om ert spännande liv

Peppe Öhman · 3 years ago
haha, tack! Jag tyckte också att det blev en fin inramning.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.