Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Ladda batterierna inför sommaren | May 29, 2021 | The Way We Play

Ladda batterierna inför sommaren

1 year ago

Ladda batterierna inför sommaren

Reklam för egen verksamhet

Innan Maja och jag drog igång Friday Lab skulle jag inte ha kunnat tänka mig att gå en kurs i självledarskap, än mindre anmäla mig till ett online/offline retreat, men genom att göra har jag fattat hur otroligt fint och fördjupande det är att göra saker tillsammans med andra och framförallt att vara tvungen att formulera mina tankar, förhoppningar och drömmar.

Det här skriver jag för att vi den 19 juni ordnar ett online/offline-retreat för både medlemmar och icke-medlemmar. Ett perfekt sätt för dig som är intresserad att nosa lite på Friday Lab och förstå hur vi jobbar. Den här dagen kommer att bestå av workshops där vi ser tillbaka på året som gått och vaskar fram lärdomar från det. Identifierar vad vi vill ta med oss (kanske jobba mer/mindre hemifrån, fortsätta/börja med en ny jobby, ta fler pauser, byta karriär eller vad det nu kan vara) och plantera lite tankar kring det. De här tankarna får sedan marineras hela sommaren och i september har vi en återträff där vi sätter konkreta mål.

Detta plus en träningssession utomhus, yoga och en cook along-middag. Plus bra snack med andra inspirerande och smarta kvinnor.

Gör det här med en väninna eller kvinnlig familjemedlem (jättebra sista minuten-present åt mamma på mors dag). Fram till söndag midnatt får du/ni dessutom 15 procents rabatt på priset (1020 kronor).

Här finns hela programmet.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.