Bokklubb: livlina

7 months ago

Bokklubb: Livlina

På tal om insta live så diskuterar Cissan Blankens och jag Happy Jankells “Livlina” på torsdag (den 6 maj) klockan 20 svensk tid (en timme mer i Finland och nio timmar mindre i LA). Det blir en live bokklubb med andra ord. Jag ser så fram emot det! Cissan gör ett samarbete med Bookie som är en prenumerationstjänst för böcker. Varje månad väljer ett proffs ut fem böcker som du sedan väljer en av. Först och främst: så skönt att ha någon som sköter den första utgallringen. Sen får du hemskickad (fraktfritt såklart). En av månadens böcker är “Vår bästa tid” av Kiley Reid. Jag läser den för tillfället och tycker så sjukt mycket om den. TIPS!

Livlina är också bra! Den handlar om en ung kvinna, Liv, som lider av hypokondri och är stamkund på nätdoktorn Care Call. Liv avundas sin syster och litar inte på att hennes mamma verkligen älskar henne. Hon känner sig misslyckad och när hon är som svagast utnyttjar en man hennes situation.

Men det jag ville säga var: häng med på bokklubben på insta! 

På bilden under är Cecilia och jag extremt bakis efter en kväll i New York. Fasiken så jag saknar henne.

Bokklubb: Livlina
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.