Alice bah kuhnke i skåpet

5 months ago

När min podcastkollega Johanna sa att hon skulle spela in tv-programmet hon jobbar på i Lund hela förra veckan och inte kunde klämma in en inspelning av Skåpet tog min andra poddkollega Cissan saken i egna händer och frågade före detta kultur- och demokratiministern, nuvarande europaparlamentarikern Alice Bah Kuhnke om hon ville hoppa in. Det ville hon. Och det sjuka var att hon visste vem jag var och refererade till en video jag lagt upp på Instagram. Jag var så så stolt över detta att jag nästan höll på att spricka. Förra veckan spelade vi in podden och det visade sig att Alice inte bara är sjukt välformulerad, utan också så rolig. Äsch, lyssna själva på podden!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.