Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Tatuera sig i LA | April 18, 2021 | The Way We Play

Tatuera sig i la

1 year ago

Tatuera sig i LA

Gör det ont att tatuera sig? Det är så länge sedan jag senast gjorde det att jag ärligt talat inte hade någon som helst aning innan jag satte mig i tatueringsstolen (britsen?). Svaret var nej. Eller det beror såklart på storleken och platsen. Min lilla underarmstatuering gjorde inte ont och tatuerades in på en dryg halvtimme. När Magnus tatuerade in ett körsbärsträd på ryggen gjorde det så ont så att han inte ännu, tio år senare, fyllt den med färg. Det sagt är ju kvinnor lite smärttåligare än män genertellt.

Tatuera sig i LA
Tatuera sig i LA

Nuförtiden får man själv komma med en bild eller en idé och sen ritar tatueraren upp den på en ipad. Mycket praktiskt och enkelt. Eller det är antagligen svårare än vad man skulle tro, men det såg enkelt ut. Jag kom med en bild när jag rider och Frida hade en teckning på en regnbåge med sina barns namn. Om ni själva befinner er i LA och är sugna på en tatuering kan jag rekommendera BrightBonesLa. Supertrevligt och proffsigt.

Tatuera sig i LA
Tatuera sig i LA

Frida var också mycket nöjd med sin tatuering. Hon ska för övrigt ha all kudos för att ha hittat tatueraren genom en kompis och sedan bokat tid för oss båda.

Tatuera sig i LA
Tatuera sig i LA
Tatuera sig i LA

Linda · 1 year ago
Så fin alltså, gillar att den är så enkel och renlinjig! Vad har du för tidigare tatuering?

Peppe Öhman · 1 year ago
Tusen tack! Min andra är en fin liten krumelur på ryggen :)

Lina · 1 year ago
Supersnygg! Jag har funderat på en i samma stil med bara konturer fast av en yoga pose. Kommer troligast att fega ur. Jag har en minimal liten hundtass på handleden, max 5 mm bred, jag GRÄT under dom typ fem minutrarna det tog att göra den. Jag är extremt larvig när det gäller nålar och blod.

Peppe Öhman · 1 year ago
Tror att vi alla har olika förmåga att känna smärta. Medfött, ingen skill. Och jag tycker ju att det är så snygg med tatueringar så jag säger KÖÖÖÖR!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.