Skåpet & magnus och peppes podcast

3 weeks ago

Skåpet & Magnus och Peppes podcast

Det är antagligen ostrategiskt att komma ut med två poddar på samma dag, men nu blev det så här. Hoppas att ni ändå vill lyssna, ni kan ju ta den ena idag och den andra imorgon.

SKÅPET– i veckans skåp plockar vi ut en diskusison om otrohet, när något räknas som otrohet och om det går att förlåta och gå vidare. Vi pratar också om jinx och om det är möjligt att jinxa något (jag säger nej), om en mamma som bestämt sig för att ge sina tonåringar fri hemkomsttid, om frikort och ett riktigt bra boktips.

Magnus och Peppes podcast – vi pratar om olika sorters ursäkter och om vissa bara ber om förlåtelse efter att ha åkt fast och för att rädda sin egen karriär (case: Spran Ismail), om hur USA planerar att avkriminalisera weed och medelålderskriser.

Och på tal om ursäkter, det senaste avsnittet av New York Times-podden Still Processing handlar om just olika former av ursäkter med avstamp i Justin Timberlake.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.