Sista chansen för friday lab community

7 months ago

Sista chansen för Friday Lab Community

Bild: Sara Arnald

Reklam för egen verksamhet

Om det är något jag är stolt över så är det Friday Lab. Maja och jag har på någon underlig vänster lyckats samla ihop ett så otroligt gäng kvinnor. Friday Lab Community är ett nätverk på en egen plattform. Där diskuteras allt från jobb till privatliv, mat, hästar, böcker, hur man skriver en bra arbetsansökan, får fler klienter, vad vi ska äta ikväll osv i all oändlighet. Vi har en bokklubb, en egen grupp för företagare (Friday Business Lab), en skrivgrupp, en ekonomigrupp som diskuterar allt från aktier till sparande, jämställdhet och hur man ska göra om man har bankkonton i flera länder. Varje månad har ett tema, i mars var det ekonomi, april skapande och maj energi. En gång i månaden (en gång i veckan i Business Lab) träffas vi för en plan along där vi planerar månaden som kommer och blickar tillbaka på månaden som gått.

Själva grunden till Friday Lab handlar om en roligare vardag, men också att kvinnor ska ta tid för sig själva och fundera på vad de vill göra och tycker om. Det kan låta som en självklarhet, men ofta susar livet på i ett sånt tempo att vi inte riktigt hinner med det.

Hur som helst, fyra gånger om året tar vi in nya medlemmar i Friday Lab Community, det kostar 390 kronor i månaden (eller så tar du ett årsmedlemskap och sparar 780 kronor). Fredagen den 30.4 är sista chansen för den här våren. Läs mer och anmäl dig här.

FransyskanH · 7 months ago
Ville bara säga: Vilken verkligt jättefin bild pâ er bägge!! / H.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.