Mellan raderna + mellan raderna

7 months ago

Mellan raderna + Mellan raderna

På tisdagen, den 4 maj kl 19, spelar Karin J och jag in podden Mellan raderna på Clubhouse tillsammans med författaren Johanna Schreiber som skrivit en bok med titeln Mellan raderna. Det ska bli så kul! Vi spelar in samtalet, men det vore ju fantastiskt om ni ville hänga med på CH. Där kan ni ställa frågor till Karin, Johanna och mig eller bara lyssna.

Om någon av er läst boken får ni gärna säga vad ni tyckte om den här i kommentarsfältet (jag ska läsa den i helgen).

Så här beskriver förlaget romanen:

Mellan raderna är första delen i en ny serie som utspelar sig i bokförlagsvärlden. Med Johanna Schreibers vassa humor och träffande samtidsblick får vi följa människorna kring Schantz förlag.

PR-strategen Emily ägnar dagarna åt att ta hand om självupptagna författardivor och planera storslagna releasefester. Samtidigt försöker hon läka efter en uppslitande skilsmässa, och anpassa sig till ett liv som varannan vecka-förälder.

När hon träffar den karismatiske serietecknaren Herman på förlagets sommarfest slår det gnistor direkt. Men att kombinera den nya förälskelsen med krävande författare och chefer som inte drar jämnt visar sig vara allt annat än enkelt.

Samtidigt pågår en maktkamp på förlaget. Grundaren Otto Schantz har gått ur tiden. Vem av hans arvtagare ska gå vinnande ur striden om Schantz förlag?”

 

 

Kugge · 7 months ago
Jag håller på och läser som bäst! Trivs mycket bra i Schantz förlagsvärld och ser fram emot podden!

Peppe Öhman · 7 months ago
Jag ser så fram emot att läsa den. Johanna är så rolig.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.